Sunday, September 11, 2011

JaTuh CinTa ^___^"

huhuuu~ haluuu...haluuuu..(sambil lambai2 tangan perasan mcm artis gituu) hakk3

disebabkan kebosanan yang terlampau melanda diri ini mlm minggu ini, maka saya berbesar hati mengupdate blog untuk menghilangkan kebosanan dan ketidakmengantukan mata ini..haaaaa~ :P

nii nak citer nih, semalam buat pertama kalinya sepanjang tempoh perkhidmatan di klinik gigi tu, ade majlis @ makan besar kat Tekam Plantation Resort sempena persaraan En. Adnan..teruje la jgk nak g mkn2 kat situ..maklumlah sebelum2 nih kitorg asal wat majlis mkn2 jek..sume wat kat klinik bergotong royong masak , mkn pon kat klinik juger..klinik..klinik..klinik...huhhhh...menyampah pon ader...hahaa

walaupon kat tekam tu la tempat saya sekolah dari form 1 sampai la ke form 5...tapi suke la jgk nak g situ...hihiii...dinner pulak..++ mood raye ada lagi...huhhh..melaram la aper lagi..kui3...korang ni tau x Tekam Plantation Resort 2 cmne...ishhhh..xkan xtau...aper la...penah kuar tv tu banyak kali...

ni ade cikit gambor lau nak tengok...hihiiii





haaa...amacam???? cun tak???? ngeee~ kat sini mcm2 lagi ader...ade tasik tempat berkayak..lau nak masuk gua kota gelanggi pon under resort ni la...(aku pon last masuk gua tu mase aku kecik2 dulu...name jek duk situ) blushing**


ehhh..ehhh...eh...panjang plok pulak citer...ok2...berbalik kepada tajuk entry ini iaitu "jatuh cinta" ceeewahh! sebenarnye bukan jatuh cinta ape...bukan jugak jatuh cinta kat org...hahha...parah la lau nak jatuh cinta banyak kali...haiiyaaa! =_=" sebenarnyerrrr jatuh cinta kat benda alah ni haaaaa:


sangat kiut miut...suker3~~ ^_^




haaa, lau xnak pin yang clip pon ade gak..bukan bunga jek...












hahaha....comel kan...mende nih actually da lame kot, tapi disebabkan da lame kot x sibuk2 pasal tren2 terkini so, mls nak ambik pot...hahha!
so, bila pakai gini la jadinya budak yang da x berapa nak budak da nih...sobb.sob..T__T"















hahaha...sgt la x ingat bila dapat bergambar! isk3~ lupe lak nak tunjuk gambo org yang diraikan..hihihiii...




haaa! ni la die Tuan Haji Adnan kita...pencen sudaa..huhhh...aku ?? hai jgn nak berangan la oiii...tggu la lagi 36 tahun baru la saya pencen...seram jek 36 tahun...huhuhuuu....



aper2 pon hidup kene slaloo ceriaa winkk3~ assalamualaikum~ see u guys ...^___^"






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...