Wednesday, January 15, 2014

BS Night Cream Meletopssssss!


haiiiiii uolssss....

Pe habaq??

Lama x dengar cite..
Blog ni dah mcm nak Sadaqallahulazimmmmmm jek  kan.. kesian2~~

Sebelom dikuburkan oleh sebab ketidakpedulian tuan tanah nye...

hak3... ok lah! ok lah! aku update...

ok.. stop!


nak share dengan uolsss.. satu produk magik yang dah diperakui oleh aku sendiri.. haha

power baq hang... nak tau???


Beauty Sara Night Cream (BS Night Cream)




Beauty Sara Night Cream tidak memudaratkan kulit anda sama sekali seperti:

TIADA PENGELUPASAN, 
*TIDAK MENIPISKAN KULIT,
*TIADA RASA PEDIH, PERIT & TERBAKAR. TIADA SAMA SEKALI. INSYAALLAH.

 Beauty Sara Night Cream merawat kulit anda secara lembut semulajadi sepanjang anda lena dibuai mimpi malam. Beauty Sara Night Cream mempunyai 2 krim dalam satu set dalam satu harga! 


Cukup mudah okey!!. Hanya sapu kedua dua krim malam ini sebelum tidur. 

Langkah 1- Korg  Sapu krim sarang burung nipis nipis sahaja. Nipis aje tau! hehe
Langkah 2-lepas tu terus  Sapu terus krim kunyit hingga rata. 

**Kesannya seawal 2minggu jika kulit normal. kulit bermasalah mengambil masa sekurang kurangnya        1bulan dan ke atas. 



 

Korang mesti nak tau ape kandungan yang ade dlm BS Ninght Cream ni kan???

meh baca sikit walaupon x paham..kakakka~

Ianya diperbuat dari bahan-bahan semulajadi seperti:


♥Pilihan terbaik pati sarang burung walit.
♥Pati kunyit gred AAA.
♥Lemon fruit extract 

♥Soy Collagen 
♥Ginger root extract
♥Sugar cane extract 
♥Aloevera extract 
♥Leaf extract
♥Fruit extract 
♥Pearl powder 
♥Fragrance

Aku sendiri dah try produk ni.. so far.. gune xde masalah pape.. mmg comfirmmm x mengelupas weh.. kulit lembut jek... makin lembut.. hehhe... best3!!! kalau tetibe datang penyakit malas tu terskip pkai xder effect pon... baguih3~~~ 

nak try??? 
meh:
Whats App: 013-3224373

1 comment:

  1. Datang dah berborong lah di blog saya kain pasang bandung yang pelbagai corak dan warna hanya berharga rm90!! Jom cepat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...